Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2016

Νίκος Κατρακάζος: Δήλωσε για την επίσκεψη της αντιστρατήγου της Ελληνικής Αστυνομίας και στελεχών του υπουργείου μετανάστευσης! <<Πληροφορούμε τους κυβερνώντες, εάν έχουν άλλα σχέδια, καλά θα κάνουν να τα ξεχάσουν….»

Νίκος Κατρακάζος: "Πληροφορούμε τους κυβερνώντες, εάν έχουν άλλα σχέδια, καλά θα κάνουν να τα ξεχάσουν…."

πηγή: http://samiakonvima.blogspot.gr/2016/09/blog-post_67.html#more

Δήλωση για τη χθεσινή επίσκεψη της αντιστρατήγου της Ελληνικής Αστυνομίας και στελεχών του υπουργείου μετανάστευσης, που ανέδειξε χτες η εφημερίδα μας, απέστειλε ο αντιπεριφερειάρχης Σάμου. Η δήλωση του κου Κατρακάζου έχει ως εξής :

 «Πληροφορήθηκα από τοπικό μέσο ενημέρωσης την «εν κρυπτώ » επίσκεψη στη Σάμο της Αντιστρατήγου της Ελληνικής Αστυνομίας, υπεύθυνης για το μεταναστευτικό και στελεχών του Υπουργείου Μετανάστευσης.
Ως περιφερειακή Ενότητα, καμία ενημέρωση ή συμμετοχή σε τυπικές ή «άτυπες» συναντήσεις δεν είχαμε και φυσικά δεν θα έχουμε στο μέλλον υπό αυτές τις περίεργες συνθήκες.

Το αίτημα είναι ένα και μοναδικό: ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΠΕΓΚΛΩΒΙΣΜΟΣ των μεταναστών, που παραμένουν στο νησί μας από τα τέλη Μαρτίου.  ΑΠΟΣΥΜΦΟΡΗΣΗ ΧΩΡΙΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΜΕ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΕΚΤΟΣ ΣΑΜΟΥ. 

Ως Σάμος έχουμε κάνει τεράστιες προσπάθειες  να «βγούμε από το κάδρο» και να σώσουμε τον τουρισμό μας. Πληροφορούμε τους κυβερνώντες, εάν έχουν άλλα σχέδια, καλά θα κάνουν να τα ξεχάσουν….»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.