Κυριακή 26 Μαρτίου 2017

Πλήθος πιστών προσήλθε και φέτος για τη χάρη της Παναγίας. Η εκκλησία της Ευαγγελιστρίας γιορτάσθηκε και φέτος την παραμονή της εθνικής μας εορτής 25ης Μαρτίου στον ''βράχο'' του παραδοσιακού Άνω Βαθέος Σάμου με την παρουσία πλήθους πιστών.

 

Η εκκλησία της Ευαγγελιστρίας γιορτάσθηκε και φέτος την παραμονή της εθνικής μας εορτής 25ης Μαρτίου στον ''βράχο'' του παραδοσιακού Άνω Βαθέος Σάμου

 Πλήθος πιστών προσήλθε και φέτος για τη χάρη της Παναγίας.
Η εκκλησία της Ευαγγελιστρίας γιορτάσθηκε και φέτος την παραμονή της εθνικής μας εορτής 25ης Μαρτίου στον ''βράχο'' του παραδοσιακού Άνω Βαθέος Σάμου με την παρουσία
πλήθους πιστών. Ενώ σήμερα το πρωί 25ης Μαρτίου μετά τη θεία λειτουργία θα μοιραστεί η πατροπαράδοτη γιορτή σε όλους τους πιστούς.
Προσκυνητές όλων των ηλικιών ανάμεσά τους και ο δήμαρχος Σάμου κ. Μιχάλης Αγγελόπουλος συνοδευόμενος από τον αντιδήμαρχο κ. Χρήστο Σεβαστάκη βρέθηκαν από νωρίς το απόγευμα στα γραφικά στενά δρομάκια και τα ιδιαίτερα Σκαλάκια που μόνο στο άνω βαθύ τα συναντά κανείς και που οδηγούν στον δρόμο για την εκκλησία της Ευαγγελιστρίας, να περιμένουν υπομονετικά την έξοδο της θαυματουργής εικόνας και να λάβουν την ευλογία της.
Τα δύο καζάνια γιορτή προσφέρουν στη χάρη της Βαγγελίστρας οι οικογένειες του κ. Χρήστου Ευαγγέλου και κ. Μανώλη Πέτρου. 
Την εκκλησία φροντίζουν οι: κ. Μαρία Τσεσμελή, κ. Ευτυχία Ευαγγέλου, κ. Μαριγούλα Τακτικού, κ. Αγγελική Φλωρούς και η κ. Μαρία Χριστοφή. 
Τα όμορφα λουλούδια στον δρόμο έχει ζωγραφίσει η κ. Λίτσα Καραμπέτσου-Καραχριστοδούλου. 
Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλους και όλες που φρόντισαν να ειναι όλα άριστα οργανωμένα.
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ και του Χρόνου με υγεία!.
Θα πραγματοποιήσουμε σύντομα και νέα ανάρτηση με περισσότερο φωτογραφικό υλικό.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.