Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2020

Στη Διεθνή Τουριστική Έκθεση «VAKANTIEBEURS 2020», η οποία πραγματοποιείται, στην πόλη Ουτρέχτη της Ολλανδίας, από 15-19 Ιανουαρίου 2020, συμμετέχει ο Δήμος Ανατολικής Σάμου


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΣΑΜΟΥ
ΔΗΜΟΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΣΑΜΟΥ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ



                           Σάμος, 16/01/2020

                                        ΠΡΟΣ :   Μ.Μ.Ε.          

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στη Διεθνή Τουριστική Έκθεση «VAKANTIEBEURS 2020», η οποία πραγματοποιείται, στην πόλη Ουτρέχτη της Ολλανδίας, από 15-19 Ιανουαρίου 2020, συμμετέχει ο Δήμος Ανατολικής Σάμου μέσω του περιπτέρου της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου.
 Η συμμετοχή του Δήμου εκπροσωπείται από την Αντιδήμαρχο Τουρισμού και Πολιτισμού κα Δέσποινα Καΐλα. Την πρώτη ημέρα λειτουργίας της παραπάνω Έκθεσης (15 Ιανουαρίου) έγιναν προγραμματισμένες επισκέψεις επαγγελματιών του Τουρισμού (Τ/Ο, εκπροσώπους Τουριστικών Οργανισμών, Γραφείων-Πρακτορείων, Δημοσιογράφων κλπ) όπου τουριστικοί πράκτορες και ξενοδόχοι του νησιού μας βρίσκονται εκεί για να «κλείσουν» τις συμφωνίες τους που αφορούν πλήρη τουριστικά πακέτα διακοπών.
Οι επόμενες μέρες (16-19 Ιανουαρίου) αφορούν το κοινό των Κάτω Χωρών, όπου με στοχευμένο υλικό προώθησης του τουριστικού μας προϊόντος, θα προβληθεί η Σάμος ως τουριστικός προορισμός υψηλής αξίας, πλούσιας ιστορίας, πολιτισμού και μοναδικής ομορφιάς!
Το Ελληνικό περίπτερο βρίσκεται στην αίθουσα 7 (Ηαll 7–αριθμός περιπτέρου D010).



Από το γραφείο Δημάρχου Ανατολικής Σάμου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.