Σάββατο 1 Απριλίου 2023

Ο Γεώργιος Στάντζος, θα είναι υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας με συνυποψήφιους την Παπαδάμ Μαρία και τον Έλληνα Δημήτριο στην εκλογική περιφέρεια της Σάμου στις εθνικές εκλογές της 21ης Μαΐου. Οι νέοι υποψήφιοι της ΝΔ σήμερα 1η Απριλίου 2023.

Γεώργιος Στάντζος: Επίσημα υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στην εκλογική περιφέρεια της Σάμου.

1η Απριλίου 2023.

Mε απόφαση του Πρωθυπουργού και Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκου Μητσοτάκη, ύστερα από συνάντησή τους, στο Μέγαρο Μαξίμου, ο επιτυχημένος Δήμαρχος του Δήμου Ανατολικής Σάμου, Γεώργιος Στάντζος, θα είναι υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στην εκλογική περιφέρεια της Σάμου στις εθνικές εκλογές της 21ης Μαΐου.

Με αυτά τα δεδομένα, στην Πειραιώς λαμβάνονται οι τελικές αποφάσεις για τα ψηφοδέλτια και τους υποψηφίους που θα τα καταρτίσουν. Το μεγαλύτερο ποσοστό των υποψηφίων φαίνεται ότι έχει ήδη κλειδώσει με κάποιες εκκρεμότητες να παραμένουν κυρίως στις μικρές περιφέρειες.

Οπως έχει γίνει ήδη γνωστό, η τρόικα των ψηφοδελτίων αναζητούσε και τελικά κατάφερε ηλικιακή ανανέωση με τη γενιά των 40ρηδων αλλά και την τροφοδότηση τους με γυναίκες προκειμένου να υπάρχει και η απαραίτητη ποσόστωση. Παράλληλα, έμφαση δόθηκε σε πρόσωπα δημοφιλή και συνάμα επαγγελματικά επιτυχημένα.

Οι νέοι υποψήφιοι της ΝΔ

Ψηφοδέλτιο Σάμου:

Έλληνας Δημήτριος

Παπαδάμ Μαρία

Στάντζος Γεώργιος


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.