Παρασκευή 9 Ιουνίου 2023

Η Τοπική Διοίκηση ΙΡΑ ΣΑΜΟΥ συγχαίρει τον πρόεδρο κ. Βασιλάκη Ηλία και το Διοικητικό Συμβούλιο του Πανελλήνιου Συνεταιρισμού Αστυνομικών για το μεγάλο Φιλανθρωπικό έργο που επιτελούν για τους Συναδέλφους Αστυνομικούς και τις οικογένειές τους!


Τοπική Διοίκηση ΙΡΑ ΣΑΜΟΥ Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών

Συγχαρητήρια ανακοίνωση

Η Τοπική Διοίκηση ΙΡΑ ΣΑΜΟΥ συγχαίρει τον πρόεδρο κ. Βασιλάκη Ηλία και το Διοικητικό Συμβούλιο του Πανελλήνιου Συνεταιρισμού Αστυνομικών για το μεγάλο Φιλανθρωπικό έργο που επιτελούν για τους Συναδέλφους Αστυνομικούς και τις οικογένειές τους! δίχως ποτέ να ζητήσουν ανταλλάγματα.
Τιμητική για εμάς όλους η αγάπη και η συμπαράσταση τους, σε κάθε εμπόδιο, δύσκολη στιγμή και στις χαρές μας ή παρουσία του προέδρου και μελών του Διοικητικού Συμβουλίου Πανελλήνιου Συνεταιρισμού Αστυνομικών.
Τέτοιου είδους προσφορά φιλανθρωπικού χαρακτήρα & διακρίσεις αποτελούν ιδιαίτερη τιμή για την μεγάλη οικογένεια της Ελληνικής Αστυνομίας!!!.
Αποτελούν ένδειξη ότι εκτός από το πολύ υψηλό Φιλανθρωπικό έργο που υλοποιείται , επιτελείται και ένα εξίσου σημαντικό κοινωνικό έργο αυθεντικής κοινωνικής προσφοράς που εστιάζει στην ελπίδα, στην αγάπη και στο συνάνθρωπο και συνακόλουθα σε όλη την κοινωνία.
Θερμά συγχαρητήρια και ευχές για τη συνέχιση του σημαντικού έργου σας, ιδιαιτέρως στην εποχή μας, που είναι περισσότερο επιτακτική από ποτέ η ανάγκη της κοινωνικής αλληλεγγύης .
o πρόεδρος ΙΡΑ ΣΑΜΟΥ o γραμματέας ΙΡΑ ΣΑΜΟΥ
Αβραμίδης Γεώργιος Νιτσόλας Δημήτριος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.