Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2015

Ο πρόεδρος της ΙΡΑ Σάμου κ. Αβραμίδης Γεώργιος ευχαρίστησε τους συναδέλφους για την ξενάγηση και ενημέρωση των θεμάτων που αναδείκνυε ο σκοπός του περιπτέρου της ΕΛ.ΑΣ στην ΔΕΘ κάνοντας πρόταση - πρόσκληση στους συναδέλφους να επισκεφθούν την ΣΑΜΟ ώστε να ανταποδώσει την φιλοξενία και ξενάγηση μέσα από την ιδέα, του, "servo peramikeko" υπηρετώ δια της φιλίας.


Επίσκεψη του προέδρου I.P.A. Σάμου κ. Γιώργου Αβραμίδη στο περίπτερο της ΕΛ.ΑΣ στην ΔΕΘ

Στα πλαίσια της Διεθνής Έκθεσης Θεσσαλονίκης ο πρόεδρος της ΙΡΑ Σάμου κ. Αβραμίδης Γεώργιος επισκέφθηκε το περίπτερο της Ελληνικής Αστυνομίας στην ΔΕΘ όπου με ιδιαίτερη χαρά έγινε δεκτός από τους συναδέλφους που στελέχωναν το περίπτερο στην ΔΕΘ και ξεναγήθηκε από τον εξαίρετο συνάδελφο Αστυνομικό Διευθυντή κ. Γεώργιο Παπαπροδρόμου.
Κατά την παραμονή του στο χώρο του περιπτέρου στην ΔΕΘ ο πρόεδρος της ΙΡΑ Σάμου κ. Αβραμίδης Γεώργιος είχε πολύωρη συζήτηση με τους συναδέλφους της Θεσσαλονίκης όπου αναφέρθηκαν όλοι τους στο αναγνωρίσιμο από όλους μεγάλο κοινωνικό έργο της ΙΡΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ.
Ο πρόεδρος της ΙΡΑ Σάμου κ. Αβραμίδης Γεώργιος ευχαρίστησε τους συναδέλφους για την ξενάγηση και ενημέρωση των θεμάτων που αναδείκνυε ο σκοπός του περιπτέρου της ΕΛ.ΑΣ στην ΔΕΘ κάνοντας πρόταση - πρόσκληση στους συναδέλφους να επισκεφθούν την ΣΑΜΟ ώστε να ανταποδώσει την φιλοξενία και ξενάγηση μέσα από την ιδέα, του, "servo peramikeko" υπηρετώ δια της φιλίας.









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.