Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2023

Ένας αυθεντικός οραματιστής της Αυτοδιοίκησης στην υπηρεσία του Βορείου Αιγαίου! Ελισσαίος Μαυρατζώτης (υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος – ΑΛΜΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ) με τον Πρύτανη Κώστα Μουτζούρη

 


Καλή επιτυχία!!!.

Ελισσαίος Μαυρατζώτης (υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος – ΑΛΜΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ) με τον Πρύτανη Κώστα Μουτζούρη: Ένας αυθεντικός οραματιστής της Αυτοδιοίκησης στην υπηρεσία του Βορείου Αιγαίου.
Διαθέτει μια τεράστια εμπειρία στην Αυτοδιοίκηση, έχοντας πατήσει στα βήματά της για περισσότερα από 15 χρόνια.
Γέννημα – θρέμμα της Σάμου, τοπικιστής του νομού Σάμου και αυθεντικός υπηρέτης της, έχει κλείσει τα αυτιά του στις σειρήνες της κεντρικής πολιτικής σκηνής και επιμένει αυτοδιοικητικά.
Ο Ελισαίος Μαυρατζώτης, Δημοτικός Σύμβουλος του ενιαίου Δήμου Σάμου και μετέπειτα του Δήμου Ανατολικής Σάμου, προσθέτει στο παλμαρέ του μια νέα υποψηφιότητα!, αυτή τη φορά ως Περιφερειακός Σύμβουλος ΒΟΡΕΊΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ στο πλευρό του Πρύτανη Κώστα Μουτζούρη, φιλοδοξώντας να προσφέρει από μια άλλη θέση, εξίσου σημαντική, στον τόπο του.
Όποιος γνωρίζει καλά τον Ελισαίο Μαυρατζώτη (για τους φίλους) Ελισαίου, γνωρίζει επίσης ότι είναι αδύνατον να υπάρξει εκτός της πολιτικής, με την οποία έχει ταυτίσει τη δημόσια διαδρομή του.
Στον πρώην αλλά και τον ενιαίο Δήμο Σάμου έδωσε ότι ήταν να δώσει, συχνά από το περίσσευμα της ψυχής του, για αυτό και είδε την πρόταση, αρχικά, του Κώστα Μουτζούρη, να μεταπηδήσει στην Περιφέρεια, ως μια άλλη ευκαιρία να προσφέρει στον τόπο που γεννήθηκε, αγαπά και θα αγαπά πάντα, αλλά και στην ευρύτερη περιοχή του νομού Σάμου, με τη οποία δέθηκε από νεαρή ηλικία.
Ακόμα και όταν του έγινε πρόταση από νέο Συνδιασμό απάντησε αρνητικά, και η πρόταση του Κώστα Μουτζούρη παρέμεινε ενεργή και ισχυρή – άλλωστε με τον νυν υποψήφιο περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου τον συνδέει παλιά φιλία και βαθιά, αμοιβαία εκτίμηση από τότε που και οι δυο διεκδικούσαν το καλύτερο για τους Δήμους τους και το Βόρειο Αιγαίο στα συλλογικά όργανα.
Η σταθερή του θέση ότι η Τοπική Αυτοδιοίκηση είναι η καθημερινή, ζωντανή και άμεση δημοκρατία απάντησε σε κάθε του δίλημμα!
και ο Ελισσαίος Μαυρατζώτης τόλμησε οριστικά το επόμενο βήμα, αφού όπως λέει “τα κοινά προβλήματα της Σάμου απαιτούν κοινό σχεδιασμό, ρεαλισμό και αποφασιστικότητα ώστε να δοθούν κοινές λύσεις”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.