Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2023

Δέσποινα Μαλαγάρη: Πήρα την καλύτερη απόφαση δήλωσε η υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος για τον Δήμο Ανατολικής Σάμου υποψήφια με τον Συνδυασμό ΑΝΑ.Σ.Α του Δημάρχου Γιώργου Στάντζου

 


Καλή επιτυχία!!! Δέσποινα Μαλαγάρη!!!.

Despoina Malagari : Πήρα την καλύτερη απόφαση δήλωσε η υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος για τον Δήμο Ανατολικής Σάμου υποψήφια με τον Συνδυασμό ΑΝΑ.Σ.Α του Δημάρχου Γιώργου Στάντζου, για το Δήμο Ανατολικής Σάμου.
.....Η Δέσποινα Μαλαγάρη δήλωσε!!!
...Οδεύοντας σήμερα προς μια καλύτερη Σάμο του αύριο, αυτό που μας ενώνει είναι το έργο. Γεγονός που φαίνεται πρώτα από όλα στη Δυναμική, Υπερκομματική και συμπεριληπτική σύνθεση της ομάδας του ψηφοδελτίου του συνδυασμού μας.
Εκατοντάδες άνθρωποι της Σάμου, που πάνω από ταμπέλες, διαχωρισμούς και διαιρέσεις, ενώνουν δυνάμεις, γεμάτοι διάθεση να συνεισφέρουν στην πόλη μας, στο Δήμο μας, στα χωριά μας, με γνώσεις, φρέσκιες ιδέες και ενθουσιασμό. Ένα ψηφοδέλτιο ανανεωμένο κατά 70%, που διατηρεί τον κεντρικό κορμό των στελεχών του και επενδύει σε ένα συνδυασμό εμπειρίας και ανανέωσης. Μια ομάδα «καθρέφτης» της πραγματικής Σάμου!!!
...Είμαι περήφανη για την ΑναΣΑ Ανανέωση-Συμμετοχή-Ανάπτυξη για τη Σάμο , τον επικεφαλής Γιώργο Στάντζο, Γεώργιος Στάντζος την υπέροχη ομάδα των συνυποψηφίων μου και τους θαυμάσιους δημότες μας!!!.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.