Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2015

ΙΡΑ ΧΑΝΙΩΝ ΚΡΗΤΗΣ : για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η ομάδα καλαθοσφαίρισης της Τοπικής Διοίκησης Νομού Χανίων της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών (Ι.Ρ.Α. ΧΑΝΙΩΝ) ως εκπροσώπου της ΕΛ.ΑΣ , προκειμένου συμμετάσχει στο 2ο Παγκρήτιο τουρνουά Μπάσκετ «Commander”sCup» που πλέον έγινε θεσμός και το οποίο διοργάνωσε η Διοίκηση της Αμερικάνικης Βάσης Ναυτικού στην Σούδα Χανίων.

Πηγή: www.ipathessaloniki.gr

ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ Τ.Δ. ΧΑΝΙΩΝ
XZ1Χανιά 12 Νοεμβρίου 2015       ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ήταν μεγάλη μας χαρά και ιδιαίτερη τιμή η πρόσκληση που δέχθηκε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η ομάδα καλαθοσφαίρισης της Τοπικής Διοίκησης Νομού Χανίων της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών (Ι.Ρ.Α. ΧΑΝΙΩΝ) ως εκπροσώπου της ΕΛ.ΑΣ , προκειμένου συμμετάσχει στο 2ο Παγκρήτιο τουρνουά Μπάσκετ «CommandersCup» που πλέον έγινε θεσμός και το οποίο διοργάνωσε η Διοίκηση της Αμερικάνικης Βάσης Ναυτικού στην Σούδα Χανίων.
Το τουρνουά που διεξήχθη από 23 έως 25 Οκτωβρίου 2015 στο πανέμορφο κλειστό αθλητικό κέντρο ‘BULLS” της Αμερικάνικης Βάσης, με την συμμετοχή των ομάδων: 1.) Κέντρο ΝαυτικήςΑποτροπής (ΚΕ.ΝΑ.ΑΠ.), 2.) I.P.A. Χανίων της Ελληνικής Αστυνομίας, 3.) 115 Πτέρυγας Μάχης Πολεμικής Αεροπορίας, 4.)Πολεμικού Ναυτικού, 5.) Αμερικάνικου Ναυτικού και 6.) Πεδίου Βολής Κρήτης, σκοπό είχε την σύσφιξη σχέσεων και καλής συνεργασίας μεταξύ των ένστολων εκπροσώπων του Νησιού μας, δίνοντας την ευκαιρία για άλλη μια φορά στην Τ.Δ. Ι.Ρ.Α. ΧΑΝΙΩΝ να αφήσει το στίγμα του “Servo Per Amikeco”, αποσπώντας τα ευμενή σχόλια των διοργανωτών, των φιλάθλων αλλά και των συμμετασχόντων αθλητών.
Η ομάδα μας παρά την δύσκολη κλήρωση που είχε, κατάφερε να προκριθεί επάξια στην επόμενη φάση, κάνοντας δύο νίκες και μία ήττα στον όμιλο της.
Η ήττα όμως αυτή που ήρθε στην παράταση, μας έφερε αντιμέτωπους στον
ημιτελικό με το φαβορί για την κατάκτηση της πρώτης θέσης, Αμερικάνικης ομάδας. Μετά το περυσινό θαύμα του αποκλεισμού της από την ομάδα μας, στον φετινό ημιτελικό εμφανώς ενισχυμένη με πολύ καλούς παίκτες, αν και δύσκολα, έκαμψε τις αντιστάσεις μας και επάξια προκρίθηκε στον μεγάλο τελικό νικώντας μας με σκορ 58-44!!
XZ2Στον μικρό τελικό αν και παλέψαμε ηττηθήκαμεαπό την πιο έτοιμη και εμπειρότερη ομάδα της 115 Π.Μ. Πολεμικής Αεροπορίας .
Νικήτρια στον μεγάλο τελικό, κατακτώντας και το βαρύτιμο τρόπαιο του τουρνουά ήταν η ομάδα της Αμερικάνικης Βάσης που στον τελικό τα βρήκε σκούρα από την υπέροχη ομάδα του Πολεμικού Ναυτικού και περσινή τροπαιούχο.
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά το Διοικητή της Αμερικάνικης Ευκολίας Σούδας CaptainMichael RMoore και τον υπεύθυνο του αθλητικού τμήματος Byron PGale, για την εγκάρδια υποδοχή και αδελφική φιλοξενία της οποίας έτυχε η αποστολή της Τ.Δ. Ι.Ρ.Α Χανίων και να εκφράσουμε τα συγχαρητήρια μας για την εξαιρετική και άρτια διοργάνωση του τουρνουά.
Ήταν ιδιαίτερα μεγάλη τιμή για τον πρόεδρο της Τ.Δ. Ι.Ρ.Α Χανίων ως επίσημος προσκεκλημένος να απονείμει στον Διοικητή της Αμερικάνικης βάσης το μετάλλιο της επετείου συμπλήρωσης 50 χρόνων από την ίδρυση του Ελληνικού Εθνικού Τμήματος και ένταξής του στην Παγκόσμια Μη Κυβερνητική Οργάνωση της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών (Ι.Ρ.Α.), ενημερώνοντάς τον για την τεράστια προσφορά του στο Παγκόσμιο Τμήμα που απορρέει από τις σημαντικές δραστηριότητες του, αλλά και την σημαντική θέση που κατέχει ανάμεσα στα 65 κράτη μέλη.
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Τοπικής Διοίκησης Χανίων ευχαριστούμε θερμά πρώτους από όλους τους αθλητές της ομάδας μας για την μεγάλη προσπάθεια και την καταπληκτική τους εμφάνιση αλλά επίσης και τους αθλητές όλων των ομάδων για την άριστη μεταξύ τους, αθλητική συμπεριφορά κατά την διάρκεια των αγώνων, αλλά και την αδελφικότητα μετά την λήξη του Τουρνουά, στέλνοντας το μήνυμα ότι ο αθλητισμός ενώνει και προάγει την ομαδική προσπάθεια και τον ευγενή ανταγωνισμό.
Τέλος το Διοικητικό Συμβούλιο της Τοπικής Διοίκησης Χανίων ευχαριστούμε θερμά τον Διευθυντή Αστυνομίας Χανίων Ταξίαρχο Γεωργακάκη Εμμανουήλ Κρήτης, για την συμπαράσταση του στην ομάδα μας και την παρουσία του στο τουρνουά .
SERVO PER AMIKECO   «Υπηρετώ δια της φιλίας»
                     ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
Ο Πρόεδρος                                     Η Γενική Γραμματέας
Ιωάννης   Περράκης                          Αικατερίνη Σχοινοπλοκάκη
6981420346                                     6937126663

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.