Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2015

Με τον Υπουργό Κοινωνικής Προστασίας της Εσθονίας κ. Margus Tsahkna συναντήθηκε στο Δημαρχιακό μέγαρο Σάμου ο πρόεδρος της ΙΡΑ Σάμου Διεθνής Ένωσης Αστυνομικών κ. Αβραμίδης Γεώργιος.


Με τον Υπουργό Κοινωνικής Προστασίας της Εσθονίας κ. Margus Tsahkna συναντήθηκε στο Δημαρχιακό μέγαρο Σάμου ο πρόεδρος της ΙΡΑ Σάμου Διεθνής Ένωσης Αστυνομικών κ. Αβραμίδης Γεώργιος.

Ο Υπουργός της Εσθονίας κ. Margus Tsahkna ήρθε στο νησί της Σάμου να ενημερωθεί για τις αυξανόμενες προσφυγικές/μεταναστευτικές ροές, το χώρο καταγραφής/ταυτοποίησης, τις διαδικασίες που ακολουθούνται και να διαπιστώσει, μέσα στο πλαίσιο του ρόλου της Εσθονίας στον Ευρωπαϊκό Οργανισμό για τη Διαχείριση της Επιχειρησιακής Συνεργασίας στα Εξωτερικά Σύνορα των Κρατών Μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης (FRONTEX), την κρισιμότητα της κατάστασης όσον αφορά  στο μείζων αυτό ανθρωπιστικό ζήτημα που έχει ανακύψει.
Ο πρόεδρος της ΙΡΑ Σάμου Αβραμίδης Γεώργιος αφού καλωσόρισε τον Υπουργό Κοινωνικής Προστασίας της Εσθονίας κ. Margus Tsahkna τον ενημέρωσε για την ΙΡΑ και της δράσεις, δίνοντας του ως ενθύμιο το λάβαρο της ΙΡΑ Σάμου, το περιοδικό ΔΥΝΑΜΗ και στυλό της ΙΡΑ Θεσσαλονίκης Διεθνής Ένωσης Αστυνομικών.
Στη συνέχεια ο Εσθονός Υπουργός μετά από πρόσκληση του Δημάρχου, Μιχάλη Αγγελόπουλου υπέγραψε την υποστήριξη της Σάμου ως υποψήφια Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης 2021.
Τo TALIN, πρωτεύουσα της Εσθονίας, ήταν πολιτιστική πρωτεύουσα της Ευρώπης το 2011.

Τον Υπουργό συνόδευαν ο Πρέσβης της Εσθονίας στην Ελλάδα κ. Margus Rava και οι σύμβουλοι του  κ.κ. Teele HolmbergLy ParnSusan Lillevali.

Ο πρόεδρος της ΙΡΑ Σάμου Αβραμίδης Γεώργιος με τον δήμαρχο Μιχάλη Αγγελόπουλο και τον Υπουργό Κοινωνικής Προστασίας της Εσθονίας κ. Margus Tsahkna να παραλαμβάνει το λάβαρο της ΙΡΑ Σάμου.


Ο πρόεδρος της ΙΡΑ Σάμου Αβραμίδης Γεώργιος με τον δήμαρχο Μιχάλη Αγγελόπουλο και τον Υπουργό Κοινωνικής Προστασίας της Εσθονίας κ. Margus Tsahkna να κρατούν τα στυλό της ΙΡΑ Θεσσαλονίκης

 Ο πρόεδρος της ΙΡΑ Σάμου Αβραμίδης Γεώργιος με τον δήμαρχο Μιχάλη Αγγελόπουλο και τον Υπουργό Κοινωνικής Προστασίας της Εσθονίας κ. Margus Tsahkna φωτογραφιζονται με το περιοδικό ΔΥΝΑΜΗ της ΙΡΑ Θεσσαλονίκης

Ο πρόεδρος της ΙΡΑ Σάμου Αβραμίδης Γεώργιος με τον δήμαρχο Μιχάλη Αγγελόπουλο και τον Υπουργό Κοινωνικής Προστασίας της Εσθονίας κ. Margus Tsahkna να μελετά το περιοδικό ΔΥΝΑΜΗ της ΙΡΑ Θεσσαλονίκης

Ο Υπουργός Κοινωνικής Προστασίας της Εσθονίας κ. Margus Tsahkna υπογράφει την υποστήριξη της Σάμου ως υποψήφια Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης 2021.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.