Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2015

Αβραμίδης Γεώργιος πρόεδρος ΙΡΑ Σάμου: θέλουμε και οραματιζόμαστε να καταστήσουμε τη Σάμο μας Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης 2021.

 Ο Δήμαρχος Σάμου Μιχάλης Αγγελόπουλος κρατώντας το περιοδικό ΔΥΝΑΜΗ της ΙΡΑ Θεσσαλονίκης και λαμβανοντας λάβαρο της ΙΡΑ Σάμου απο τους πρόεδρο ΙΡΑ Σάμου κ. Αβραμίδη Γεώργιο και γενικό γραμματέα ΙΡΑ Σάμου Σακερλή Γεώργιο.

ΙΡΑ Σάμου: θέλουμε και οραματιζόμαστε να καταστήσουμε 
τη Σάμο μας Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης 2021.

Tη στήριξη και της τοπικής διοίκησης ΙΡΑ ΣΑΜΟΥ Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών έχει από σήμερα 10 Νοεμβρίου 2015 ο Δήμος Σάμου για την υποψηφιότητα της Σάμου ως πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης 2021.
Ο Δήμαρχος Σάμου Μιχάλης Αγγελόπουλος με εμπεριστατωμένη παρουσίαση του θεσμού και του συμβολισμού της υποψηφιότητας ζήτησε τη στήριξη ως πράξη ενότητας αλλά και αναγνώρισης των προσπαθειών του νησιού  μας για την αναβάθμισή του. «Η υποψηφιότητά μας είναι μια αξιακή δήλωση, παράλληλα είναι ένας μακρόπνοος σχεδιασμός συνολικής προόδου που περιλαμβάνει δράσεις, συνέργειες και υποδομές που θα αποτελέσουν μόνιμη προστιθέμενη αξία.»
Στη συζήτηση και στις τοποθετήσεις που ακολούθησαν ο πρόεδρος της ΙΡΑ ΣΑΜΟΥ κ. Γεώργιος Αβραμίδης πήρε το λόγο και υποστήριξε το αίτημα της Σάμου, που με το «Πυθαγόρειο Θεώρημα του Πολιτισμού» θα προσπαθήσει να διαδώσει το οικουμενικό μήνυμά της σε όλα τα κέντρα αποφάσεων.
Η τοπική διοίκηση ΙΡΑ ΣΑΜΟΥ Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών αποφάσισε να στηρίξει την υποψηφιότητα της Σάμου, θέλουμε και οραματιζόμαστε να καταστήσουμε τη Σάμο μας Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης 2021.
Αμέσως μετά ο πρόεδρος ΙΡΑ Σάμου κ. Αβραμίδης Γεώργιος παρέδωσε στον Δήμαρχο Σάμου το λάβαρο της ΙΡΑ ΣΑΜΟΥ, το περιοδικό ΔΥΝΑΜΗ και στυλό parker της ΙΡΑ Θεσσαλονίκης, για να υπογράψει στη συνέχεια την υποστήριξη της Σάμου ως υποψήφια Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης 2021.

  Ο πρόεδρος της ΙΡΑ ΣΑΜΟΥ κ. Γεώργιος Αβραμίδης υπογράφει με στυλό parker της ΙΡΑ Θεσσαλονίκης και παρουσία του Δημάρχου Σάμου Μιχάλη Αγγελόπουλο την υποστήριξη της Σάμου ως υποψήφια Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης 2021.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.